Världens sämsta hotell – del 2

En resa till New York innebär ofta en dröm som går i uppfyllelse, man vill komma hit och ta pulsen på staden. Här finns det massor att se, göra och uppleva och ett besök i staden kräver en skön säng att kunna krypa ner i när dagen lider mot sitt slut. Vill man få en trevlig upplevelse på det hotell man väljer att bo på så ska man inte välja Hotel Carter. TripAdvisor.com har listat detta hotell som ett av de mest smutsiga hotell i USA. Hotellet är inte bara fyllt med dåliga lukter, det har dessutom många problem med avoppet och nödvändigheter. Personalen som jobbar här är av den otrevliga sorten som saknar respekt för medmänniskor. Bra städare är anställda på andra hotell, för på detta är det smutsigt, fullt med skräp och badrummen är ofräscha med använt schampoo och tvål på badkarskanten. Det absolut bästa tipset är att undvika detta hotell.

Maskande sällskap

Samma sak gäller för Goldkist Beach resort i Singapore. Även om Singapore är en av de där mini nationerna som har ett välförtjänt rykte för att vara otroligt rent, är det inte alla deras hotell som växer upp till denna standard. Detta är ett av de värsta hotellen som verkligen inte är värt ett besök, på stranden här finner man många hemlösa människor som spenderar natten. Skulle man få för sig att ta en titt i papperskorgen hittar man där maskar. Hela stället är smutsigt och bekvämligheterna existerar helt enkelt inte. Gratis frukost kan man för det mesta glömma och stanken på detta hotell är hemsk.

Smutsigt värre

Är man ett fan av smuts kan man bege sig till England och checka in på Whiteleaf Hotel, detta hotell är helt enkelt bara smutsigt. Många av de gäster som bott här har klagat över att hotellets sängar ofta har kliat och man har fått hudproblem efter att ha spenderat en natt eller fler här. Bara hudproblemen orsakade av sängarna gör hotellet värdigt en plats bland världens mest skitiga hotell, men det är inte allt. De som jobbar på detta hotell är väldigt otrevliga och motvilliga att hjälpa till, dessutom påstår man sig ha en kontinental frukost, men egentligen står valet mellan två olika sorters flingor, bearbetad ost, rostat bröd, halvdant ljummet kaffe och torra croissanter. Absolut inte ett val för någon alls som ska ut och resa.

Farligt boende

Puerto Varas i Chile kan kännas som en plats man gärna beger sig till när det är kallt och slaskigt här i Sverige, men gör man det bör man boka något annat hotell än Hotel Y Cabanas Del Lago. Det långa fina namnet skvallrar om ett anrikt hotell som är mysigt att bo på, och det är inte ens det faktum att det är gammalt som ställer till några problem. Liksom andra äldre hotell finns här ytor som fortfarande behöver renoveras, så vill man besöka detta ställe bör man hålla sig till de modernare delarna. Detta beror inte bara på den dåliga service som sägs finnas i den äldre delen utav hotellet, med tanke på dess ålder ska det vara rent ut sagt farligt att gå runt i denna gamla byggnad.