Världens sämsta hotell – del 1

Efter att ha gått genom en del bra hotell runt om i världen, kikat på obeskrivlig lyx och bekväma vandrarhem så är det dags för en annan syn på saker och ting. Oftare än man tror så får man höra någon som precis varit på semester, brunbrända och snygga som endast har någonting negativt att säga om semestern de precis varit på. Personalen var otrevlig, sängarna var obekväma och ac:n var ur funktion. Oftast är dessa klagomål bara just det, klagomål. Skulle man prata med andra som bott på samma hotell så får man höra någonting helt annat. Men ibland har gästerna verkligen rätt att klaga, en del ställen man bor på när man är utomlands eller faktiskt bara här i Sverige, är oförlåtligt dåliga.

Inte värt att kompensera

Det finns ändå ganska många hotell runt om i världen som är katastrofala, men det är bara några få av dem som kan beskrivas som de värsta. När det kommer till resor och fritid så letar vi alltid efter det absolut bäst som pengar kan köpa, men vi vill inte betala dyra pengar för att sova här, vi ser hellre en billig prislapp och kompenserar en del på kvalitén. Men man vill förmodligen aldrig kompensera till den grad att man kallar hotellet för det värsta i världen, på dessa är maten dålig, servicen under all kritik och det finns en risk att väggarna är spräckta. Men trots detta så förväntar de sig att få alldeles för mycket betalt för detta rum, detta slutar alltså som en värdelös, överbetald och obekväm oreda.

Otrevlig personal

Grand Hotel låter som ett fantastiskt ställe att övernatta på vart man än är, precis det kan man tro om man beger sig till Berlin i Tyskland. Bara själva namnet påminner om det fantastiska Grand Hotel vi har i vår huvudstad, ett lyxigt hotell som har det där lilla extra. Det är dock väldigt långt ifrån vad detta hotell har att erbjuda. den typ av människor som väljer detta hotell bör vara beredd på att handskas med de människor som bor där. Som om det inte vore nog att handskas med udda gäster, på detta hotell kan man räkna med att personalen är bland den mer otrevliga och svårhanterliga man kan tänka sig och ger upphov till många klagomål när man kommit tillbaka efter sin efterlängtade semester.

Odörer som stör

Är man på semester i Nevada bör man undvika Plaza Hotel and casino, så länge du har ett normalt luktsinne i alla fall. Rummen är snyggt designade och relativt prisvärda. Man får en airconditioner som fungerar strålande men väggarna är så tunna att man kan höra folk argumentera eller snarka på andra sidan. Parkeringen är både smutsig och läskig, mycket tack vare att den ligger belägen vid greyhound terminalen. Men någonting som är än värre än detta och verkligen hjälper till att ge andra hotell i Las Vegas ett dåligt namn är att de flesta av rummet på detta hotell stinker, att ens försöka sova i ett sådant rum blir en omöjlighet.